Over ons

In januari 1995 is ons bedrijf Euro Enterprise, Natural Dermal Technology gestart. Tijdens een reis in Zuid-Korea kwamen wij in aanraking met de Ginsengwortel. Onze liefde voor de wortel ontstond toen we op een ginsengplantage uitleg kregen over de werking en toepassingen van de ginsengwortel als geneesmiddel.

 

Euro Enterprise, Natural Dermal Technology is destijds begonnen met het importeren van de Jia Wei crèmes en hield zich vanaf dat moment bezig met de ontwikkeling, verbetering en productie. Het eerste product, de Jia Wei huidverzorgende crème met ginseng werd in die tijd voornamelijk door middel van beursdemonstraties aangeboden aan het grote publiek.

 

Dit werd een groot succes! Daar er steeds meer vraag kwam naar een spiercrème ontwikkelde ons laboratorium de Jia Wei spier- en gewrichtsverzorgende crème met arnica.

 

Door de jaren heen kwamen er steeds meer tevreden klanten bij, waaronder ook een aantal grote detailhandelsketens. De bekendste hiervan is “De Tuinen”, welke na een recente naamswijziging inmiddels bekend staat als "Holland & Barrett".

 

De mooie en verbazende verhalen over de weldadigheid van onze crèmes waren voor ons een bewijs dat onze crèmes een uitstekend product zijn. Het is een heerlijk gevoel om mensen met huidproblemen en/of spierpijn of -blessures te kunnen helpen.

 

In 2004 was het nodig om te gaan professionaliseren en ons toe te leggen op uitsluitend de verkoop van de Jia Wei crèmes. Ook werden er 2 nieuwe Jia Wei producten, te weten Jia Wei Sportgel met extra Arnica en Care Serum Plus toegevoegd aan de productlijn. Alle overige merken zijn toen uit het assortiment gehaald. Op dit moment is ook onze verkoop aan particulieren via internet gestart, Ginseng Care Products verzorgt deze online verkopen.

 

Wij krijgen steeds meer oog voor  kwaliteit en service en zijn daarom continue in beweging om onze producten en bekendheid te verbeteren naar de wens van u en nu. Op deze manier is Euro Enterprise, Natural Derma technology er zeker  van dat ook u en uw klanten tevreden zullen zijn over de Jia Wei Ginseng Creams.

 

Wij staan altijd open voor vernieuwing en uw ideeën, mocht u een idee met ons willen delen dan horen wij dit heel graag van u

De Ginsengwortel is de basis van onze GINSENG crèmes!


Jia Wei Ginseng crèmes gebruikt uitsluitend de beste kwaliteit ginsengwortel in al haar crèmes. Koreaanse ginseng is een andere variant dan de Amerikaanse of Chinese wortel. Door de geografische ligging en de situatie waarin de wortel groeit is de weldadige invloed anders dan die van andere landen waar de ginsengwortel groeit. Na een intensief groeiproces van 3 tot 4 jaar worden de ginsengwortels tijdens de septembermaand geoogst. Na het drogen van de ginseng wortel en na een grondige kwaliteitsinspectie worden de wortels vacuüm verpakt voor transport naar ons laboratorium. Ons moderne laboratorium maakt gebruik van eeuwenoude tradities in combinatie met hedendaagse dermatologie.

 

Wij hechten veel belang aan het feit dat al onze verzorgende producten het toelatingsnummer dragen, toegekend door  Keuringsraad Aanprijzing Gezondheidsproducten, KOAG/KAG.