Contact

Euro Enterprise

Andre van Beckhoven

info@euroenterprise.nl

+31 (0)6-26010767

BTW-nr NL058799485B02

KVK Haaglanden 7584689

Ginseng Care Poroducts

Michael Grosze Nipper

info@ginsengcare.nl

+31 (0)6-53642005

BTW-nr NL179263602B01

KVK Haarlemmermeer 34214711

Of neem via onderstaand formulier contact op met ons:

 
 
 
 
 

Bezorgvormen en -kosten:

Via DHL, geen verzendkosten gedurende de coronascrisis.

 

Afleveren bestellingen en levertijd:

Het afleveren van producten van Euro Enterprise en Ginseng Care Products geschied via DHL. Binnen 3-5 dagen wordt uw bestelling bezorgd op uw adres.

 

Betaalwijze

U kunt kiezen voor de volgende betaalopties: Tikkie, betaalverzoek, Paypal of factuur bij bestelling.

 

Wat gebeurt er als uw bestelling niet kan worden afgeleverd?

Als u op het moment van aflevering niet thuis bent wordt het pakket niet afgeleverd bij de buren, u krijgt een bericht in de brievenbus met een “niet-thuis-code”. Met deze code kunt u een keuze maken voor een tweede levering. Indien de ontvanger geen keuze maakt, komt postNL de volgende werkdag nog een keer langs.

 

Retouren:

Wanneer u een verkeerd product heeft besteld, dan kunt u het product binnen 7 werkdagen in originele verpakking en ongebruikt (bij verzegelde artikelen met niet verbroken zegel!) gefrankeerd retour sturen of om laten ruilen. Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. U dient een email te sturen aan onze klantenservice met daarin het verzoek de zending retour te sturen of om te ruilen. Voldoet uw retourzending aan de voorwaarden dan storten wij het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen retour op uw bankrekening. Kosten voor retourzenden zijn voor eigen rekening.

 

Foutieve en defecte leveringen:

Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In dat geval dient u altijd contact op te nemen met onze klantenservice via info@ginsengcare.nl.